Kuka mä oikein olen?

Olen 20-vuotias bloggaaja ja youtubettaja pääkaupunkiseudulta. Aloitin kirjoittamaan ensimmäistä kauneus ja kosmetiikka aiheista blogia vuoden 2016 kesällä, eli juniorihan näissä asioissa vielä ollaan.

Youtuben puolelle siirryin 2017 vuoden alussa ja olen kerryttänyt siellä jo noin 4000 tilaajan yhteisön. Jäin kuitenkin kaipaamaan bloggaamista ja omia kotisivuja joten loin täysin uudenlaisen alustan itselleni jonne päivitän niin perus blogi postauksia kuin myös kaikki lataamani youtube videotkin!

Tulevaisuudessa haluan luoda sosiaalisesta mediasta itselleni uran joten tämä sivu tulee myös toimimaan kotisivuna tulevalle yritykselleni.

Pääsääntöisesti sisältöni tulee painottumaan kauneuden ja urheilun/hyvinvoinnin puolelle mutta väliin saatan ujutella juttua niin matkustamisesta kuin myös lifestyle aiheista.

Sisällöntuottaminen on itselleni henkilökohtaisesti yksi rakkaimmista asioista ja siksi haluan tehdä sitä mahdollisimman monipuolisesti. Voit seurata höpinöitäni instagramista, snapchatista ja youtubesta nimellä elinaeveliinaa!