KAIPAATKO LIPPUA I LOVE ME MESSUILLE?

Arvon youtube kanavallani 2 yhden päivän lippua pari viikon päästä pidettäville I LOVE ME messuille, tänä vuonna messuista on tulossa ihan huikeet sillä jopa Jeffree Star ja hänen taustajoukkonsa ovat mukana! SIISTIÄ EIKÖ? 

ARVONTAAN VOIT OSALLISTUA TILAAMALLA MUN YOUTUBE KANAVAN JA KOMMENTOIMALLA KOMMENTTIKENTTÄÄN "MUKANA". SEN LISÄKSI VIDEON ALTA LÖYTYY LINKKI INSTAGRAM TILILLENI, KÄYTHÄN SEURAAMASSA MINUA MYÖS SIELLÄ SILLÄ ILMOITAN VOITTAJAN INSTAGRAMISSA TÄNÄ PERJANTAINA! (13.10.2017). KAIKKI KOHDAT SUORITETTUASI OLET MUKANA JA EIKUN VAAN ONNEA MATKAAN!!!

Miksi sulla on aina lippis päässä? / 10 treenaaja faktaa minusta

Ajattelin aloittaa nämä urheilu aiheiset postaukset tämmöisellä fakta pläjäyksellä, kaikkea ei kuitenkaan kannata ottaa ihan tosissaan sillä olen kärjistänyt nämä faktat niin ääripäihin kuin mahdollista jotta tästä tekstistä tulisi informaation lisäksi ihan hauskaa luettavaa! ENJOY

DSC_0093.jpg

1. Postauksen otsikon mukaisesti älä häiritse mua kun mä treenaan, en inhoa mitään sen enempää kun sitä, että mun treenikupla puhkaistaan ja mun hyvää flowta häiritään. Toki jos on jotain oikeesti asiaa niin repäse hihasta mutta muuten anna mun keskittyä mun tekemiseen, salilla oon mun omassa maailmassa lippis mahollisimman syvällä päässä ja musiikit täysillä - haluan fokusoida täysillä treeniin en mihinkään muuhun.

2. En vois elää ilman bluetooth kuulokkeita! Miten oon koskaan treenannut ilman? Mikä vapaus kun sitä puhelinta ei tarvitse kantaa kokoajan kädessä eikä sitä tarvitse millään remmeillä sitoa kiinni mihinkään raajaan. Voit jättää puhelimen vaikka metrien etäisyydelle itsestäsi ja musiikki sen kun jatkaa soimista - HALLELUJA! Niin ja puhumattakaan siitä että sun edessä ei ole mitään johtoja vaan kuulokkeet pysyvät huomaamattomina.

DSC_0151.jpg

3. Opettelin vasta vähän aika sitten juomaan pre workout juoman ennen salille lähtöä ja se on muutanu mun elämän (okei aika raju kuvaus mutta ainakin melkein). Olen selkeästi huomannut sen antaman extra boostin treeneihin! Rautaa jaksaa nostaa ihan eritavalla. Huolimatta siitä, että se maistuu pirkan halvimmalta esanssiselta tiivistemehulta niin sitä ilman en yhdellekkään treenille lähde!

4. Treenaan aina huppari päällä. Syytä en todellakaan tiedä, ehkä se vaan tuntuu päällä kivoimmalta ja mukavimmalta. Ihan älyttömän kuumahan semmosessa tulee mut se vaan on mun juttu, en osaa enää laittaa mitään muuta päälle.

DSC_0130.jpg

5. Edelliseen viitaten , mua ei tulla koskaan näkemään salilla ilman lippistä. Tai jos näät niin on tehnyt suuren virheen ja unohtanut sen kotiin. Aloitin lippiksen käytön salilla silloin kun pidin vielä volyymiripsiä jotta hiki ei valuisi niihin ja pilaisi niitä täysin. Vaikka just tällä hetkellä mulla ei ole ripsiä niin on lippis mun vakiovarustusta. Se auttaa mua jollain tavalla uppoutumaan omaan maailman eikä keskittyminen haparoi muualle kun ei sieltä lippiksen alta yhtään mitään nää. 

6. Legday on elämä - jos vaan voisin treenaisin jalkoja pelkästään aina. Ehkä sen takia, että se on osa-alueena mulle vahvin ja tykkään siitä miten kovan treenin jalkapäivänä saa vedettyä. ai että se fiilis, kun saa lähteä salilta tärisevillä hyytelö jaloilla ja seuraavina päivinä käveleminen tai pelkästään sängystä ylösnouseminen on kovan työn takana - mikään ei oo parempaa!

DSC_0145.jpg

7. Mulla ei ole mitään erillistä saliohjelmaa, koska ne ei inspiroi mua yhtään ja silloin yleensä kyllästyn ja treeni alkaa takkuamaan. Olen määrittänyt vain lihasryhmät tietyille päiville ja teen salilla sen lihasryhmän liikkeitä sen mukaan mikä itestä tuntuu kivoimmalta. Tää toimii mulla kaikkein parhaiten, sillä en pääse itse kyllästymään ja lihakset saavat hyvää vaihtelua treeneihin kun viikottain ei tule tehtyä samoja asioita. Toki tietynlainen toistuvuus on olemassa, mutta päätän pitkälti sinä päivänä kun lähden salille sen mitä liikkeitä teen.

8. En pidä lenkkeilystä en sitten yhtään. Juoksen vaikka millä mitalla juoksumatolla sisätiloissa mutta en koskaan ikinä saa itseäni juoksemaan ulos. En vaan tiedä mikä siinä on niin vastenmielistä, mutta tosiaan lenkillä mua ei ulkona tulla näkemään. Jos jonkinlaista ulkoilua harrastan niin lähden kävelylle. 

DSC_0128.jpg

9. Treenivaatteet on mulle yksi pahe, niitä löytyy kaapista vaikka millä mitalla mutta niitä on silti aina hankittava lisää. Useimmiten mut näkee myös vapaa-ajalla trikoissa ja hupparissa koska cmoon onhan ne nyt ihan älyttömän mukavat päällä ja tunnen itseni huomattavasti enemmän itsevarmaksi treenivaatteet päällä kuin missään muissa asuissa. Ongelmaksi koituu yleensä myös se että mitkään vaatteet ei istu kivasti ja tuntuvat epämukavilta joten on helppo turvautua niihin luotto leggareihin, en kai oo ainoo?

10. Käyn yleensä aina treenamassa suhteellisen aikaisin aamulla. Sali ei ole täynnä porukkaa, saat tehdä kaiken aivan täysin omassa rauhassa. Laitteet eikä tangot yms ole varattuna eikä pukkarissa ole ahdasta. Ja onhan se ihan mahtava tapa saada päivä käyntiin

Kaipaatko lisää motivaatiota? - POLAR A370

Multa kysytään usein, mikä mua motivoi urheilemisessa ja mikä saa mut jaksamaan? Tottakai mua motivoi omien tuloksien näkeminen sekä se aivan mahtava fiilis jonka urheilu suorituksen jälkeen saan, mutta myös mulla on niitä hankalempia päiviä. 

Kaipasin pitkään jotain joka veisi treenaamiseni vielä ihan toiselle tasolle, ja vihdoin sen löysin! POLAR A370 fitness ranneke on kaikkea sitä mitä toivoin ns sykemittarilta. Vertailin pitkään erilaisia vaihtoehtoja ja lopuksi arvoin tämän sekä fitbitin välillä ja päädyin polarin omaan. 

Polar A370 on ranneke joka mittaa päivän aktiviisuuden, askeleet, sykkeen, unen, unen laadun ja harjoitusten intensiteetin sekä sen määrän. Polar on myös yksi niistä ainoista sykemittareista joka mittaa sykettä automaattisesti päivän mittaan noin viiden minuutin välein ja lisää tämän datan polar flow sovellukseen. Ranneke mittaa sykkeen ranteesta jolloin erillistä sykevyötä ei tarvita (onneksi, itse en niistä yhtään pidä!)

Treenin aikana rannekkeesta voi seurata sykettä ja kulutusta, se tallentaa jokaisen treenin erikseen viikottaiseen taulukkoon ja antaa niistä palautetta. Itseäni erityisesti tämä osa-alue näissä rannekkeissa kiinnosti eniten, sillä halusin nähdä selkeää dataa viikon treeneistäni ja nähdä miten paljon oikeasti treenin aikana kulutan. Pidän myös siitä, että enään ei tarvitse manuaalisesti kirjata treenejä erikseen mihinkään muualle vaan pysyn hyvin kärryillä siitä mitä olen tehnyt ja milloin ja kuinka monta treeniä olen viikkoon saanut mahdutettua. 

Yöllä ranneke mittaa sykettä, unenlaatua ja sen pituutta. Ranneke tunnistaa todella tarkkaan sen milloin nukahdat ja milloin heräät. Jokaisen yön jälkeen saat itse arvioida unesi laadun jonka jälkeen sovellus antaa sinulle tarkat tiedot unestasi. Sovellus myös näyttää sinulle koko viikon unesi, jolla voit helposti seurata sitä nukutko oikeasti tarpeeksi! Saat itse asettaa toivotun tuntimäärän ja sen mukaan polar flow kertoo oletko saavuttanut tavoitteesi myös nukkumisesi suhteen. Uni on älyttömän tärkeää, kun treenaa kovaa eikä sitä kannata jättää vähälle!

Rannekkeen ostaessasi ja käyttöönottaessasi se määrittää juuri sinulle sopivat tavoitteet jokaiselle päivälle. Pääset tavoitteeseesi suorittamalla sen määrän aktiivisuutta mitä ranneke on sinulle arvioinut parhaimmaksi. Ranneke ilmoittaa sinulle, kun on aika lähteä taas liikkeelle eli milloin olet ollut liian kauan passiivinen ja liikkumatta. Se myös kertoo sinulle mitä erilaisia asioita suorittamalla pääset tavoitteisiisi. Esimerkiksi se voi ehdottaa sinulle 30min kävelyä. 

Kun tavoitteesi on saavutettu ilmoittaa ranneke sen sinulle hauskalla tavalla. Rannekkeeseen tulee motivoiva ja positiivinen "saavutit tavoitteesi" teksti jota edeltää sinisten valojen pyörittämä intro jonka aikana ranneke värisee -  et siis voi missata sitä! Itselleni polar tuo älyttömän paljon motivaatiota suorittaa päivän aktiivisuustavoitteet!

Kokonaisuudessaan olen ollut älyttömän tyytyväinen tähän ostokseen ja olen saanut sillä toivottua lisä motivaatiota tekemiseeni! Olen myös huomannut olevani paljonpaljon aktiivisempi päivittäin sillä ranneke kyllä huomauttaa jos olen istunut liian kauan paikoillani! Pidän siitä että voin seurata tarkasti urheiluani ja päivittäisiä tekemisiäni sovelluksen kautta joka on muuten ihan älyttömän hienosti toteutettu! En ole vielä toistaiseksi löytänyt mitään negatiivista huomautettavaa polarin tuotteista ! 

Jos susta tuntuu, että on vaikea lähteä sinne salille tai vaikka ihan vaan kävelylle ja suurinosa päivästä menee passiivisessa istumisessa ja lepäämisessä niin suosittelen ehdottomasti hankkimaan tämän elämääsi! Lupaan sen tuovan myös sulle lisää motivaatiota liikkumiseen ja hyvinvointiin!