SNAPCHAT Q&A // TE KYSYITTE MÄ VASTASIN!

Monet youtube tilaajistani ovat löytäneet tiensä myös snapchattiini joten päätin pistää pystyyn Q&A videon johon kaikki seuraajistani sai laittaa kysymyksiä mulle ihan mistä vaan!

Kysymyksiä tulikin todella paljon ja poimin sieltä niitä mitä multa kysytään todella usein jotta videosta tulisi varmasti tarpeeksi informatiivinen kaikille! Lupasinkin videolla, että tulen tekemään varmasti toisenkin osan sillä tätä oli ihan super ihanaa tehdä! 

Mua voi siis seurata snapchatissa nimellä elinaeveliinaa, olen siellä aktiivinen miltei päivittäin joten jos mun elämä youtuben ulkopuolella kiinnostaa niin tämä on just se paikka mistä sitä on helpoin seurata! Sama käyttäjätunnus pätee myös niin instagramiin kuin esimerkiksi pinterestiin!

OUDOT BEAUTY HACKSIT PART II !

En voi uskoa sitä miten paljon te tykkäsitte mun ensimmäisestä beauty hacks videosta joten tein työtä käskettyä ja keräsin teille lisää näitä todella randomeita hackseja ja uhrasin itseni koekaniiniksi! Tälläkertaa kokeillaan turvotella huulia kanelin avulla ja poistetaan meikit teipillä...

Näitä on ollut oikeesti todella hauska kuvata joten lisää on ihan ehdottomasti tulossa! Aion kuitenkin varioida tätä sarjaa hieman ja keksiä teille myös muita kuin kauneus hackseja! Seuraavana taitaakin olla instagramin vuoro ja mä paljastan teille sieltä ne kaikki salaisuudet... Joten pysy ehdottomasti kuulolla!

MYDAY // MISSÄ OLEN OLLUT?

Viikon youtube tauko tuli itselleni hieman puskista joten tämän vlogin aikana kerron teille mitä mulle on oikein tapahtunut ja miten kaikki on lähtenyt taas rullaamaan! Edessä olisi vielä muutama työvuoro ennen sitä kauan odotettua ja hypetettyä kesälomaa joten nyt lähtee se viimeinen puristus ja sitten pääsen keskittämään kaiken aikani ja eforttini videoiden tekemiseen! Hang in there paljon uutta kivaa matskua on tulossa!